Velkommen til Haveforeningen Sydhavn

Herude i københavns sydhavn ligger vores haveforening der består af 110 nyttehaver.

Og uvist af hvilken grund, er det som om solen skinner mere her end andre steder, luften er frisk og man behøver ikke at anstrenge ørerne for at høre fuglefløjt.

Og skulle din vej falde forbi, er jeg sikker på, at også du vil kunne mærke roen sænke sig over dig, og anstrenger du dig rigtigt meget, kan du måske også høre græsset gro Smiler stort

Foreningens e-mail er: nfsydhavn@gmail.com

Sankt hans

NYT 18.juni 2018

På den ekstra ordinære generalforsamling den 9. juni blev Maj-Britt Zimlicki valgt til ny kasserer.

Der kommer container til storskrald fredag den 29. juni.

Selv om det har regnet, er der stadig afbrændingsforbud i Københavns Kommune, altså ingen ukrudtsbrændere, bålfade, og anden åben ild!!!!

strøm

Husk det nu

OBS OBS OBS

Hvis i har ændret adresse, telefonnr. eller e-mail, så husk at  meddele disse ændringer til kasseren eller formanden, send gerne en mailCool