Velkommen til vores hjemmeside

OBS OBS nyt fra Bestyrelsen.Den skaldespand ved mozarts parkeringsplads MÅ IKKE BENYTTES af vores haveforening.VI har vores ejene skaldespande ved rådhuset.

RETTELSE RETTELSE RETTELSE

Der var desværre fejl i konto nummeret til indbetalling af haveleje så her er det rigtige REG NR 5371 KONTO NR 0243222.Kasseren undskylder for dette.

nyt fra kasseren

Hvis i har adresse ændring,mobil el.telefon.Eller en ny e-mail adresse.Så være sød at meddele disse ændringer til kasseren eller formanden.

venteliste

vigtigt vigtigt. hermed,fra dags dato er ventelisten og opskrivning til venteliste hermed lukket på udbestemt tid

Velkommen til Haveforeningen Sydhavn

Herude i københavns sydhavn ligger vores haveforening der består af 110 nyttehaver.

Og uvist af hvilken grund, er det som om solen skinner mere her end andre steder, luften er frisk og man behøver ikke at anstrenge ørerne for at høre fuglefløjt.

Og skulle din vej falde forbi, er jeg sikker på, at også du vil kunne mærke roen sænke sig over dig, og anstrenger du dig rigtigt meget, kan du måske også høre græsset gro Smiler stort

Foreningens e-mail er: nfsydhavn@gmail.com

Hjemmesiden redigeres af Jeanne have 140                                                                jeannematwich@gmail.com