Velkommen til Haveforeningen Sydhavn

Herude i københavns sydhavn ligger vores haveforening der består af 110 nyttehaver.

Og uvist af hvilken grund, er det som om solen skinner mere her end andre steder, luften er frisk og man behøver ikke at anstrenge ørerne for at høre fuglefløjt.

Og skulle din vej falde forbi, er jeg sikker på, at også du vil kunne mærke roen sænke sig over dig, og anstrenger du dig rigtigt meget, kan du måske også høre græsset gro Smiler stort

Foreningens e-mail er: nfsydhavn@gmail.com

Resultat af ekstraordinær generalforsamling den 10. december 2018

På den ekstraordinære generalforsamling den 10. december blev følgende punkter vedtaget:

Projektet vedr. nye vandrør

Vedtægtsændring

Referat udsendes snarest muligt.

Vedr. Strøm

Da det nu er vedtaget at gennemføre projektet med at lægge nye vandrør i foreningen, kan vores konsulent Kenneth nu starte en dialog med Radius ang. betingelser og tidshorisont for mulighed for tilslutning af strøm. Lige så snart vi ved noget, vil I få nærmere besked, tidligst i januar måned.

mvh

Så har vi endelig fået egen adresse.

Hf. Sydhavn 2 - 224. Hver have har fået nyt nr.

Alle vil modtage en/et mail/brev i den nærmeste fremtid med kort over foreningen med de nye havenumre.

Nummerskilte vil blive udleveret når vi får dem.

Vores nye adresse træder i kraft den 20. september.

Havepræmier 2018

Ærespræmie:

Mario Aydemis, have 105

1. Præmie:

Fariba Dejdar, have 77

Maj-Britt Zimlicki, have 263

Bestyrelsen ønsker tillykkeCool

Byggestop

Kredsen har udtedt midlertidigt byggestop!

Se opslag på tavlerne!

Husk det nu

OBS OBS OBS

Hvis i har ændret adresse, telefonnr. eller e-mail, så husk at  meddele disse ændringer til kassereren eller formanden, send gerne en mailCool