Havebladet 2017

Kommende numre af Havebladet 2017

Nr. 1. udkommer i uge 9.

Nr. 2. udkommer i uge 18.

Har du ikke modtaget Havebladet?

I så fald kan du ringe til vores bladdistributørs reception tlf: 66805611

Mandag til torsdag fra kl. 10-15. og fredag fra kl. 10-13.

Før du indsender reklamationen over manglende modtagelse af Havebladet, bedes du overveje følgende:

• Har du tjekket med din bestyrelse, at du står med korrekt navn og adresse i medlemssystemet? Havebladet leveres nu i et ”omslag”. Der er ikke påtrykt navn på omslaget kun adressen, derfor er det meget vigtigt, at adressen står anført som den officielle godkendte postadresse.

• Har du tjekket med din bestyrelse, at du er blevet oprettet i medlemssystemet efter dit køb af haven?

• Husk at selvom du har meldt midlertidig adresseændring til haven, bliver Havebladet stadig leveret til folkeregisteradressen (se Havebladet 1/2016 s. 33)

• Havebladet udkommer 5 gange årligt

Bestyrelsen træffes på rådhuset

Bestyrelsen kan træffes på rådhuset på følgende søndage mellem kl. 11.00 - 12.00:

15. april: Ellen

13. maj:  Jens

17. juni:  Maj-Britt

15. Juli:   Maj-Britt

12. aug:  Maj-Britt

16. Sept: Ellen og Jens

Fru Formand slapper af efter en skrap dagVild

HURRA HURRA